Rendelés, Fizetés és szállítás

Kedves rendelőnk!

Az első rendelésed előtt szeretnénk, egy-két fontos dolgot ismertetni veled! 

Webáruházunkban, minden csütörtökön este frissítjük a kínálatot, amikor nagyon sokan figyelik oldalunkat, és próbálnak szebbnél-szebb ruhákra szert tenni. Használtruha lévén tudnod kell, hogy általában a termékekből csak 1 db van. 

A feltöltéskor sokan szeretnék ugyanazt a ruhát megrendelni, de tudnod, kell, azt is, hogy aki ilyenkor gyorsabban eljut a rendelés leadásáig azé lesz a termék. Az, hogy egy termék a kosaradban van, az még nem jelenti azt, hogy a rendelésed sikeres is lesz, hiszen a termék egyidőben több kosárba is bekerülhet. A rendszer a kosár tartalmat nem rögzíti csak a beérkezett rendelést! Ilyenkor gyakran előfordul, hogy mire a rendelési folyamat végére érsz, eltűnik a kosaradból a termék, mert más előbb kattintott a megrendel gombra. Kérünk ezen ismeretek figyelembe vételével rendelj nálunk, mert ezzel kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Tipp: Ha valamit nagyon szeretnél, hogy a tiéd legyen, akkor azt rendeld meg gyorsan, és utána egy újabb rendelésben is leadhatod amit még szeretnél hozzá. Mi az egy névről érkező rendeléseket automatikusan összevonjuk! 

REGISZTRÁCIÓ

A vásárláshoz regisztrációra van szükség,melyhez csak a feltétlen szükséges adataidat kérjük. Regisztráció nélkül nincs lehetőséged vásárlásra.

 regisztráció során kérjük add meg számlázási és szállítási címedet. Az adataid között mindenképpen add meg a mobiltelefonszámodat, melyen a futárszolgálat el tud érni majd a csomag szállításakor, illetve a szállítás napján hogy SMS útján is értesülj a megrendelésed érkezéséről

Kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy az Egyéb adatok résznél megadod milyen módon, hol találkoztál oldalunkkal.  

A regisztráció befejeztével kilépés nélküli, azonnali vásárlásra van lehetőséged, de a sikeres regisztrációról rendszer automatikusan küld egy emailt. 

RENDELÉS

A megrendeléshez regisztráció szükséges, ezért kérjük mielőtt a kiválasztott terméket a kosaradba helyeznéd regisztrálj weboldalunkon. 

A regisztráció után helyezd a kiválasztott termékeket a kosaradba (kattints a kosár feliratra). Ha minden megvásárolni kívánt terméket a kosaradba helyeztél, kattints jobb oldalon lévő kosár ikonjára ahol még módosíthatod megrendelésedet.

Amennyiben véglegesíteni szeretnéd a rendelést, úgy ezt négy lépcsős folyamatban tudod megtenni. 

  1. Az első lépésként a számlázási és szállítási adataidat tudod ellenőrizni, illetve itt van lehetőséged ezeket módosítni.
  2. A második lépésben a fizetési és szállítási módot tudod kiválasztani.
  3. A harmadik lépésben tudod ellenőrizni vásárlásod adatait és a megjegyzés rovatba küldhetsz nekünk üzenetet megrendeléseddel kapcsolatban. 
  4. A negyedik lépésként az általunk küldött e-mailben található linkre kattintva kell megerősítni a megrendelést, csak ezután tudjuk véglegesíteni és kiszállítani a megrendelt termékeket. 

 

FIZETÉS

 

Fizetési módok személyes átvétel esetén:

  • Készpénzel: a helyszínen az áru átvételekor fizeted a vásárlás összegét. Rendelésedet 3 napon belül kell átvenned, utána a rendelés automatokusan törlődik. 

A bankszámlaszám melyre az utalást kérjük

Scarpone Kft 59500186-11080910 

Kérjük az utalásnál a közlemény rovatba a megrendelésed számát mindig tüntesd fel!

 

Fizetési módok futárszolgálattal történő teljesítés esetén: 

  • Előre utalással: a megrendeléstől számítva 5 napon belül a megrendelés értékének a bankszámlánkra be kell érkeznie, különben a rendelés törlődik. Amennyiben ez utalás nem érkezik meg, és a rendelést töröljük, akkor következő rendelés esetén már 3 napon belül kell számlánka érkeznie az utalásnak!
  • Utánvéttel:  a megrendelt áru értékét a csomag átvételkor a futárnak kell kifizetni. 
ABBAN AZ ESETBEN HA NEM VESZED ÁT A CSOMAGOT ÉS AZ MPL VISSZAJUTTATJA HOZZÁNK, A TOVÁBBIAKBAN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL TUDJUK A MEGRENDELÉSEDET ELFOGADNI!
 

Szállítási díjtételek

 
 
Csomagküldés postán maradóval, előreutalással
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft 1090 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!
Csomagküldés postai csomagautomatában maradóval, előreutalással
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft 1090 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!
»Csomagküldés futárszolgálattal, előreutalással
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft
1390 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!
»Csomagküldés futárszolgálattal, utánvéttel
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft 1590 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!

Akció esetén az ingyenes szállítás nem érvényesíthető!

Ingyenes szállítás egy alkalommal történő rendelésre vonatkozik. Több rendelés összevonásával nem érvényesíthető az ingyenes szállítás!

SZÁLLÍTÁS

A miniholmi MPL  futárszolgálattal juttatja a megadott címre a megrendelésedet, de személyesen  átveheted üzletünkben.

Házhozszállítás futárszolgálattal:

  • Előre utalás esetén a szállítás a megrendelt termék ellenértékének számlára történő beérkezése után 2-3 munkanapon belül történik.
  • Utánvét esetén a megrendeléstől számítva 2-3 munkanapon belül történik a kiszállítás.

Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével. 

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat 1 maximum 2 munkanapon belül. A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. 

ABBAN AZ ESETBEN HA NEM VESZED ÁT A CSOMAGOT ÉS AZ MPL VISSZAJUTTATJA HOZZÁNK, A TOVÁBBIAKBAN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL TUDJUK A MEGRENDELÉSEIDET ELFOGADNI!

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén rendelésed ellenértékét készpénzzel vagy banki átutalással rendezheted. A visszaigazoló e-mail után a csomag azonnal átvehető. Ha az értesítő e-mail 1-2 munkanapon belül nem érkezne meg, kérjük telefonon vagy e-mailben keress minket.

            Üzletünk címe:   9300 Csorna, Erzsébet Kné u 1.        
nyitvatartása:  Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00            
           
Csomagok átvételére a fent megadott időpontokban van lehetőség.
            A személyes átvételnél válogatási, további vásárlási lehetőséget is tudunk biztosítani.
Banki utalás esetén, a megrendelt árut a rendeléstől számított 2 hétig tartjuk, utána tárolási költséget számolunk fel. A tárolási költség díja, a vásárlási összeg 10%-a.
Átvételkor történő készpénzes fizetés esetén, a megrendelt árut a rendeléstől számított 3 napig tároljuk, utána a rendelés automatikusan törlődik.          
 
ABBAN AZ ESETBEN HA NEM VESZED ÁT A CSOMAGOT ÉS AZ MPL VISSZAJUTTATJA HOZZÁNK, A TOVÁBBIAKBAN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL TUDJUK A MEGRENDELÉSEDET ELFOGADNI! 
 

MINŐSÉGI KATEGÓRIÁK

 

A MINŐSÉGI KATEGÓRIÁK egy plusz segítséget ad számodra, a ruha állapotát illetően. A besorolás alapján könnyebben eltudod dönteni , hogy a kiválasztott ruha az igényednek (alkalmi, játszó, hétköznapi stb) megfelelő-e. A ruhák minőségi besorolását a kiválasztott termék adatlapján találod. 


5. Új: cimkés vagy címke nélküli új ruhák
4. Újszerű: Alig használt ruhák, amiken még nem látszik a használat
3. Hibátlan: Szinte újszerű ruhák, mosás vagy használat nyomai már látszódhatnak
2. Jó állapotú: A használat és mosás látszik rajtuk, kicsit bolyhosabbak, színük nem olyan élénk, de utcai viseletre alkalmasak.
1. Használt-kishibás: kisebb foltok, szálhibák, hiányosságok Pl: gomb, patent, zipzár hiány melyet a ruha leírásánál jelzünk

Webáruház készítés
grando.hu argep.hu olcso.hu