Rendelés, Fizetés és szállítás

Kedves rendelőnk!

Az első rendelésed előtt szeretnénk, egy-két fontos dolgot ismertetni veled! 

Webáruházunkban, minden csütörtökön este frissítjük a kínálatot, amikor nagyon sokan figyelik oldalunkat, és próbálnak szebbnél-szebb ruhákra szert tenni. Használtruha lévén tudnod kell, hogy általában a termékekből csak 1 db van. 

A feltöltéskor sokan szeretnék ugyanazt a ruhát megrendelni, de tudnod, kell, azt is, hogy aki ilyenkor gyorsabban eljut a rendelés leadásáig azé lesz a termék. Az, hogy egy termék a kosaradban van, az még nem jelenti azt, hogy a rendelésed sikeres is lesz, hiszen a termék egyidőben több kosárba is bekerülhet. A rendszer a kosár tartalmat nem rögzíti csak a beérkezett rendelést! Ilyenkor gyakran előfordul, hogy mire a rendelési folyamat végére érsz, eltűnik a kosaradból a termék, mert más előbb kattintott a megrendel gombra. Kérünk ezen ismeretek figyelembe vételével rendelj nálunk, mert ezzel kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Tipp: Ha valamit nagyon szeretnél, hogy a tiéd legyen, akkor azt rendeld meg gyorsan, és utána egy újabb rendelésben is leadhatod amit még szeretnél hozzá. Mi az egy névről érkező rendeléseket automatikusan összevonjuk! 

REGISZTRÁCIÓ

A vásárláshoz regisztrációra van szükség,melyhez csak a feltétlen szükséges adataidat kérjük. Regisztráció nélkül nincs lehetőséged vásárlásra.

 regisztráció során kérjük add meg számlázási és szállítási címedet. Az adataid között mindenképpen add meg a mobiltelefonszámodat, melyen a futárszolgálat el tud érni majd a csomag szállításakor, illetve a szállítás napján hogy SMS útján is értesülj a megrendelésed érkezéséről

Kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy az Egyéb adatok résznél megadod milyen módon, hol találkoztál oldalunkkal.  

A regisztráció befejeztével kilépés nélküli, azonnali vásárlásra van lehetőséged, de a sikeres regisztrációról rendszer automatikusan küld egy emailt. 

RENDELÉS

A megrendeléshez regisztráció szükséges, ezért kérjük mielőtt a kiválasztott terméket a kosaradba helyeznéd regisztrálj weboldalunkon. 

A regisztráció után helyezd a kiválasztott termékeket a kosaradba (kattints a kosár feliratra). Ha minden megvásárolni kívánt terméket a kosaradba helyeztél, kattints jobb oldalon lévő kosár ikonjára ahol még módosíthatod megrendelésedet.

Amennyiben véglegesíteni szeretnéd a rendelést, úgy ezt négy lépcsős folyamatban tudod megtenni. 

  1. Az első lépésként a számlázási és szállítási adataidat tudod ellenőrizni, illetve itt van lehetőséged ezeket módosítni.
  2. A második lépésben a fizetési és szállítási módot tudod kiválasztani.
  3. A harmadik lépésben tudod ellenőrizni vásárlásod adatait és a megjegyzés rovatba küldhetsz nekünk üzenetet megrendeléseddel kapcsolatban. 
  4. A negyedik lépésként az általunk küldött e-mailben található linkre kattintva kell megerősítni a megrendelést, csak ezután tudjuk véglegesíteni és kiszállítani a megrendelt termékeket. 

 

FIZETÉS

 

Fizetési módok személyes átvétel esetén:

  • Készpénzel: a helyszínen az áru átvételekor fizeted a vásárlás összegét. Rendelésedet 3 napon belül kell átvenned, utána a rendelés automatokusan törlődik. 

A bankszámlaszám melyre az utalást kérjük

Scarpone Kft 59500186-11080910 

Kérjük az utalásnál a közlemény rovatba a megrendelésed számát mindig tüntesd fel!

 

Fizetési módok futárszolgálattal történő teljesítés esetén: 

  • Előre utalással: a megrendeléstől számítva 5 napon belül a megrendelés értékének a bankszámlánkra be kell érkeznie, különben a rendelés törlődik. Amennyiben ez utalás nem érkezik meg, és a rendelést töröljük, akkor következő rendelés esetén már 3 napon belül kell számlánka érkeznie az utalásnak!
  • Utánvéttel:  a megrendelt áru értékét a csomag átvételkor a futárnak kell kifizetni. 
ABBAN AZ ESETBEN HA NEM VESZED ÁT A CSOMAGOT ÉS AZ MPL VISSZAJUTTATJA HOZZÁNK, A TOVÁBBIAKBAN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL TUDJUK A MEGRENDELÉSEDET ELFOGADNI!
 

Szállítási díjtételek

 
 
Csomagküldés postán maradóval, előreutalással
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft 990 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!
Csomagküldés postai csomagautomatában maradóval, előreutalással
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft 990 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!
»Csomagküldés futárszolgálattal, előreutalással
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft
1290 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!
»Csomagküldés futárszolgálattal, utánvéttel
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9999 Ft 1490 Ft
10 000 Ft   Ingyenes!

Akció esetén az ingyenes szállítás nem érvényesíthető! 

SZÁLLÍTÁS

A miniholmi MPL  futárszolgálattal juttatja a megadott címre a megrendelésedet, de személyesen  átveheted üzletünkben.

Házhozszállítás futárszolgálattal:

  • Előre utalás esetén a szállítás a megrendelt termék ellenértékének számlára történő beérkezése után 2-3 munkanapon belül történik.
  • Utánvét esetén a megrendeléstől számítva 2-3 munkanapon belül történik a kiszállítás.

Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével. 

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat 1 maximum 2 munkanapon belül. A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. 

ABBAN AZ ESETBEN HA NEM VESZED ÁT A CSOMAGOT ÉS AZ MPL VISSZAJUTTATJA HOZZÁNK, A TOVÁBBIAKBAN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL TUDJUK A MEGRENDELÉSEIDET ELFOGADNI!

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén rendelésed ellenértékét készpénzzel vagy banki átutalással rendezheted. A visszaigazoló e-mail után a csomag azonnal átvehető. Ha az értesítő e-mail 1-2 munkanapon belül nem érkezne meg, kérjük telefonon vagy e-mailben keress minket.

            Üzletünk címe:   9300 Csorna, Erzsébet Kné u 1.        
nyitvatartása:  Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00            
           
Csomagok átvételére a fent megadott időpontokban van lehetőség.
            A személyes átvételnél válogatási, további vásárlási lehetőséget is tudunk biztosítani.
Banki utalás esetén, a megrendelt árut a rendeléstől számított 2 hétig tartjuk, utána tárolási költséget számolunk fel. A tárolási költség díja, a vásárlási összeg 10%-a.
Átvételkor történő készpénzes fizetés esetén, a megrendelt árut a rendeléstől számított 3 napig tároljuk, utána a rendelés automatikusan törlődik.          
 
ABBAN AZ ESETBEN HA NEM VESZED ÁT A CSOMAGOT ÉS AZ MPL VISSZAJUTTATJA HOZZÁNK, A TOVÁBBIAKBAN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL TUDJUK A MEGRENDELÉSEDET ELFOGADNI! 
 

MINŐSÉGI KATEGÓRIÁK

 

A MINŐSÉGI KATEGÓRIÁK egy plusz segítséget ad számodra, a ruha állapotát illetően. A besorolás alapján könnyebben eltudod dönteni , hogy a kiválasztott ruha az igényednek (alkalmi, játszó, hétköznapi stb) megfelelő-e. A ruhák minőségi besorolását a kiválasztott termék adatlapján találod. 


5. Új: cimkés vagy címke nélküli új ruhák
4. Újszerű: Alig használt ruhák, amiken még nem látszik a használat
3. Hibátlan: Szinte újszerű ruhák, mosás vagy használat nyomai már látszódhatnak
2. Jó állapotú: A használat és mosás látszik rajtuk, kicsit bolyhosabbak, színük nem olyan élénk, de utcai viseletre alkalmasak.
1. Használt-kishibás: kisebb foltok, szálhibák, hiányosságok Pl: gomb, patent, zipzár hiány melyet a ruha leírásánál jelzünk

Webáruház készítés
grando.hu argep.hu olcso.hu